INI CARA SAYA BUAT WEB JUALAN MASYUK 5-6 ANGKA SEBULAN MENGGUNAKAN PLATFORM DRAGTIFY

Lihat step by step saya buat web jualan dengan hanya beberapa klik.

DI BAWAH ADALAH HASIL JUALAN PENGGUNA YANG MENGGUNAKAN PLATFORM DRAGTIFY
Niche Kesihatan Dalam Wanita
Niche Produk Digital
Jus Herba Kesihatan
Sila baca sampai habis!

Fast Action Bonus – 1 Pembeli Pertama – Canva Pro 1 Tahun: (Bernilai RM520)

1- Anda akan dapat akses Canva Pro 1 tahun secara percuma
2- Anda boleh cipta pelbagai design menggunakan Canva Pro ini.
3- Canva Pro ini bernilai RM520. Tapi untuk 1 orang terawal, anda dapat 100% percuma.

Fast Action Bonus – 5 Pembeli Pertama – 3x Zoom Coaching: (Bernilai RM997)

1- 5 pembeli pertama akan dapat 3x Zoom Coaching secara percuma.
2- Bonus ini hanya untuk orang yang daftar pakej Standard.
3- Kita akan bincangkan masalah utama anda semua dan selesaikan dalam 30 minit session ini.
4- Kita akan brainstorm kan ramai-ramai cara untuk bantu anda dapatkan kempen yang berkesan dari segi copywriting dan gambar anda untuk anda dapatkan jualan yang lebih banyak.

Fast Action Bonus – 10 Pembeli Pertama – 1 Bulan Online Mentorship: (Bernilai RM1,997)

1- 10 pembeli pertama akan dapat 1 bulan online mentorship secara percuma.
2- Bonus ini yang bernilai RM499 hanya untuk orang yang daftar pakej Premium.
3- Kita akan bincangkan segala masalah berkaitan website dan kempen iklan anda.
4- Anda akan dimasukkan dalam 1 group di telegram selama sebulan.
5- Kita akan brainstorm kan ramai-ramai cara untuk bantu anda dalam segala aspek.

Fast Action Bonus – 10 Pembeli Pertama – Fluent CRM:
(Bernilai RM2,300)

1- Fluent CRM ialah tools yang membolehkan anda menjaga hubungan dengan pelanggan secara automatik dengan sistem.
2- Jika FluentCRM dijual secara berasingan, anda perlu bayar RM500 untuk satu website.
3- Tapi untuk 10 pembeli pertama pakej Premium akan dapat 100% percuma.

Bonus Untuk Semua Pembeli Pakej Premium – 5 Figure Ads Bundle: (Bernilai RM599)

1 – Template copy paste untuk anda terus run iklan tanpa perlu bersusah payah buat research.
2 – Cara tulis ayat iklan yang proven buat jualan dengan template Copywriting Hero.
3 – Headline tak penting? SALAH! Gunakan template Headline Warrior untuk buat headline yang pastikan orang stop di iklan anda

Bonus Untuk Semua Pembeli Pakej Standard & Premium – Funnel Blueprint: (Bernilai RM297)

1 – Ketahui rahsia untuk kumpul pelanggan sejati dan bina database pembeli berkualiti.
2 – Copy paste jenis-jenis funnel yang bantu saya buat 3-4 angka.
3 – Teknik power untuk perkemaskan proses jualan supaya tidak ada kebocoran jualan

Bonus Untuk 100 Pembeli Pertama – Panduan Ecom Xpress (Bernilai RM399)

1 – Ketahui cara untuk bina bisnes online secara 100% auto dengan ecommerce.
2 – Teknik untuk buat 5 ke 6 angka dengan Facebook Ads.
3 – Macam mana anda boleh kuasai market dengan bina database sendiri secara 100% percuma

TAMBAHAN 4 BONUS OHSEM UNTUK SEMUA PEMBELI

Bonus #1: Email Automation (Bernilai RM199)

1 – Copy paste template email yang proven untuk buat 3-5 angka.
2 – Tingkatkan lagi Average Order Value pelanggan anda dengan siri ‘After Purchase Email’.
3 – Kekal engage dengan pelanggan dan buat jualan secara PERCUMA!

Bonus #2: Premium Salespage Template (Bernilai RM199)

1 – Copy paste template salespage yang proven yang dah menjana 3-5 angka.
2 – Anda akan dapat 3 premium salespage template.
3 – Anda tidak perlu pening lagi memikirkan design untuk salespage tersebut.

Bonus #3: Template Powerpoint (Bernilai RM99)

1 – Anda akan dapat banyak template powerpoint sama ada untuk banner, instagram post dan lain-lain.
2- Copy paste template powerpoint tersebut dan anda akan jimat masa.
3 – Kini anda tidak perlu upah designer untuk melakukan bahan promosi lagi.

Bonus #4: FB Support Group (Tidak Ternilai)

1 – Dalam FB group ini  anda boleh tanyakan apa sahaja berkaitan website dan iklan.
2 – Group ini merupakan satu group komuniti yang dicipta oleh Dragtify.
3 – Ianya bertujuan untuk memberi peluang pada sesiapa sahaja yang mempunyai masalah atau ingin berkongsi teknik.

APA ITU DRAGTIFY?

Dragtify ialah satu platform online yang membolehkan anda mempunyai kedai online dengan mudah hanya beberapa jam sahaja.

Apa kelebihan Dragtify?

Pantas & Mudah

Anda boleh siapkan kedai online anda dalam 1 hari sahaja.

Sekuriti Tinggi

Semua website mempunyai sekuriti yang tinggi bagi mengelakkan malware.

Responsif Website

Semua website yang dibina sangat responsif untuk paparan laptop dan telefon.

Payment Gateway

Website anda dapat menerima bayaran dari pelanggan anda.

Laporan Semasa

Anda boleh melihat laporan kedai online anda setiap hari , minggu , bulan dan tahun.

Sistem Agen

Agen anda hantar pesanan ke dalam website anda dengan harga agen tersebut.

Website Builder

Anda boleh menggunakan Drag & Drop Builder untuk membina website.

Support 24/7

Kami sedia membantu anda setiap masa atas segala masalah berkaitan website.

BAGAIMANA DRAGTIFY DAPAT MEMBANTU ANDA?
  • Mempunyai kedai online anda sendiri yang berfungsi 24 jam sehari tanpa cuti
  • Anda tidak perlu melayan whatsapp pelanggan 24 jam
  • Tidak perlu mempunyai team yang ramai untuk membuat jualan
  • Tidak perlu kemahiran teknikal dan coding untuk mempunyai website
  • Boleh follow up customer yang tidak membuat pembayaran
  • Akan diajar cara membuat FB Ads yang proven menggunakan website (Untuk pembeli terawal sahaja)
  • Team support sedia membantu anda 24 jam sehari sekiranya ada sebarang masalah
CONTOH KEDAI ONLINE MENGGUNAKAN DRAGTIFY
https://jusnusagold.com
https://beautytrends.my
https://vicwkyproducts.com
APA KATA MEREKA YANG MENJADI PENGGUNA TERAWAL?

Sangat nice dan simple. Sesuai sangat untuk beginner. Ia ala2 macam Shopify tapi versi Malaysia.

Ridhwan

Siapa yang nak ada website tanpa pening kepala, Dragtify ni sesuai sangat! Flow dia sangat simple.

Iffat Salleh

Padu giler Dragtify ni! Mudah sangat nak guna dan interface pun tk serabut. Mmg recommend sangat-sangat.

Afnan Mahfuzudin

Saya sangat suka dengan interface dashboard dia. Mudah sangat nak guna dan boleh siap website sekejap je.

Syafiq Nurmad

HARGA PAKEJ DRAGTIFY

Basic

Khas Untuk Minisite
  • 20 Produk
  • 20 Posts
  • 10 Pages
  • 2 Users
  • 500 MB of storage space
  • Unlimited Bandwidth
  • 24/7 support
  • Bonus : Email Automation Template
  • Custom Domain
  • Bonus: 3x Zoom Coaching (5 terawal)
  • Bonus : Funnel Blueprint
  • Bonus : 5 Figure Ads Bundle
  • Bonus : Fluent CRM (10 terawal)
RM299 SETAHUN

Premium

Ecommerce dengan Sistem Agent
  • 1000 Produk
  • Unlimited Posts
  • Unlimited Pages
  • 10 Users
  • 15 GB of storage space
  • Unlimited Bandwidth
  • 24/7 support
  • Bonus : Email Automation Template
  • Custom Domain
  • Bonus : 1 Bulan Online Mentorship (5 terawal)
  • Bonus : Fluent CRM (10 terawal)
  • Bonus : Funnel Blueprint
  • Bonus : 5 Figure Ads Bundle
RM599 SETAHUN

Premium

Ecommerce dengan Sistem Agent
  • 1000 Produk
  • Unlimited Posts
  • Unlimited Pages
  • 10 Users
  • 15 GB of storage space
  • Unlimited Bandwidth
  • 24/7 support
  • Bonus : Email Automation Template
  • Custom Domain
  • Bonus : 1 Bulan Online Mentorship (5 terawal)
  • Bonus : Fluent CRM (10 terawal)
  • Bonus : Funnel Blueprint
  • Bonus : 5 Figure Ads Bundle
RM599 SETAHUN

Basic

Khas Untuk Minisite
  • 20 Produk
  • 20 Posts
  • 10 Pages
  • 2 Users
  • 500 MB of storage space
  • Unlimited Bandwidth
  • 24/7 support
  • Bonus : Email Automation Template
  • Custom Domain
  • Bonus: 3x Zoom Coaching (5 terawal)
  • Bonus : Funnel Blueprint
  • Bonus : 5 Figure Ads Bundle
  • Bonus : Fluent CRM (10 terawal)
RM299 SETAHUN

SOALAN LAZIM

Dragtify ialah satu platform yang membolehkan anda mempunyai kedai online dalam masa beberapa jam sahaja.

Ya, Dragtify ni sesuai untuk semua orang walaupun anda tidak tahu membuat website. Anda hanya guna Drag and drop page builder sahaja untuk membuat kedai online sendiri.

Support team kami akan membantu anda 24/7 melalui live chat dan emel support sekiranya mempunyai sebarang masalah.

Ya. Kami menawarkan 14 hari untuk money back guarantee sekiranya anda berasa tidak puas hati dengan platform Dragtify.